Aanplanten / verplanten

Wilt u een bestaande boom verhuizen? Of wilt u advies over het planten van nieuwe bomen? Ook daarin helpen wij u graag verder!

Bij het planten van een nieuwe boom komt vaak meer kijken dan alleen graafwerk. Voorbereiding is in dit geval ook erg belangrijk. (BB)bomen kan u adviseren in de boomsoort en de plantplaats. Hierbij houden we rekening met de omgeving, de bodem en eindhoogte van de boom. Wij bieden niet alleen klassieke boompalen om de boom vast te zetten, maar maakt ook gebruik van (onzichtbare) kluitverankering. Hierbij houden grondankers de boom op zijn plek, met als bijkomend voordeel dat er geen palen meer naast de boom nodig zijn.

Aparte soorten of grote maten? Voor ons geen probleem!

Bij het verplanten verhuizen we uw boom of bomen deskundig naar een nieuwe plek. Ook dit is een klus die (BB)bomen vakkundig voor u uitvoert. Wij zorgen ervoor dat uw boom op de juiste wijze uitgegraven en vervoerd wordt, waarbij we veel aandacht besteden aan het in tact houden van de kluit. Voordat de boom geplaatst wordt op de nieuwe locatie, zorgen wij dat deze zo optimaal mogelijk voorbereid is, door het creëren van een voedingsrijke bodem.

Onze boomverzorgers geven u graag deskundig advies en zorgen voor een optimale start van uw boom!(BB) Bomen Contact