(BB) Bomen Bomen
planten

 

Bomen planten

De medewerkers van (BB)bomen hebben een ruime ervaring in het planten van bomen. Wij zorgen ervoor dat de geplante bomen een goede start krijgen.

Bij het planten van bomen is het belangrijk goed rekening te houden met de beschikbare ruimte die een boom heeft en de te verwachten eindhoogte van de boom. Stem de keuze van de boomsoort en de plantplaats hierop af. (BB)bomen kan u hierover adviseren. 

 

Een groot deel van onze bomen halen wij bij biologische boomkwekers. Deze gebruiken geen bestrijdingsmiddelen of chemische meststoffen. Als verankering gaat onze voorkeur naar boompalen van kastanjehout. Omdat deze van nature zeer duurzaam zijn worden de palen niet behandeld en zijn dus milieuvriendelijk.

Dankzij goede contacten met enkele kwekers kunnen wij u de mogelijkheid bieden eens op een boomkwekerij te gaan kijken. We gaan graag met u mee.

 

planten.jpg

Het planten van een grote boom heeft als voordeel dat er meteen een echte boom staat. Dit zou anders een aantal jaar duren.

Beleef Landleven 2016 Van 9 t/m 11 september 2016 zijn wij ook weer aanwezig in het Nederlands Openluchtmuseum te Arnhem op "Beleef Landleven". U kunt ons vinden in de buurt van het Zaanse Plein.


Kliminstructies gegeven Afgelopen week heeft Berend kliminstructies gegeven aan toekomstige boomverzorgers.


Bijzondere boom gespot! Tijdens een spoedkap hebben wij een hele bijzondere boom gespot!   Het voorjaar komt er weer aan!