(BB) Bomen Snoeien

 

Bomen snoeien

Bomen snoeien is werk voor boomverzorgers. Wij weten hoe je bomen op een goede en nette manier kunt snoeien. Het gebruik van de machines en materialen stemmen wij af op de klus. Onze boomverzorgers werken niet alleen goed en netjes maar houden rekening met de wensen van de opdrachtgever. Onze opdrachten bestaan uit het werken aan één boom tot het uitvoeren van klussen met grote aantallen. U kunt er vanuit gaan dat (BB)bomen het werk uitvoert op de manier die het beste bij uw wensen past.

 

IMG_1495.JPGOnze boomverzorgers die European Tree Worker gecertificeerd zijn, staan voor een hoog niveau op het gebied van kennis, kunde en veiligheid. (BB)bomen besteedt veel tijd aan het ontwikkelen en up-to-date houden van deze vaardigheden. Dit vertaalt zich in een deskundig bedrijf, dat goed in staat is alle voorkomende werkzaamheden uit te voeren.

Beleef Landleven 2016 Van 9 t/m 11 september 2016 zijn wij ook weer aanwezig in het Nederlands Openluchtmuseum te Arnhem op "Beleef Landleven". U kunt ons vinden in de buurt van het Zaanse Plein.


Kliminstructies gegeven Afgelopen week heeft Berend kliminstructies gegeven aan toekomstige boomverzorgers.


Bijzondere boom gespot! Tijdens een spoedkap hebben wij een hele bijzondere boom gespot!   Het voorjaar komt er weer aan!