Bomen kappen Arnhem

Bomen kappen in Arnhem? Bel ons op 026-3010012 of mail naar info@bbbomen.nl.

Boom kappen in Arnhem? Kies voor professionaliteit!

Het kappen van een boom is een grote beslissing en daarom staat ons deskundige team voor je klaar om je professioneel bij te staan. Heb je vragen over de kosten, de juiste vergunningen in Arnhem of het beste moment om je boom te kappen? Of zit je met andere specifieke wensen of zorgen? Onze boomverzorgers van BB(bomen) zijn er om je van persoonlijk en eerlijk advies te voorzien.

Wil je snel duidelijkheid? Vul dan het offerteformulier onderaan deze pagina in voor een directe prijsindicatie.

Hulp bij een kapvergunning Arnhem

Als je van plan bent een of meer bomen te kappen, check dan eerst of je een kapvergunning nodig hebt. Dit verschilt per gemeente, ook wat betreft welke bomen je mag kappen. Voor de lokale regels kun je de gemeente Arnhem benaderen. Je kunt zelf een vergunning aanvragen, maar (BB)bomen kan dit ook voor je regelen.
Vergunningsregels: gemeente Arnhem

Boom verwijderen: Van tak tot stam, zo gaat het in z’n werk!

Een boom of bomen verwijderen gaat gefaseerd en gebeurt vaak in één dag. De boomspecialist gebruikt een hoogwerker of klimt in de boom en verwijdert takken één voor één totdat de boomstam overblijft. Ook de stam wordt in delen afgezaagd en afgevoerd. Boom- en stamdelen worden daarbij naar beneden getakeld en vakkundig afgevoerd.

Wij houden tijdens dit proces rekening met de al aanwezige beplanting (deze hoeft niet weggehaald te worden), bestrating en gebouwen. Daarnaast zorgen wij voor beschermende materialen indien dit nodig is. De boomverzorgers laten aan het einde van de dag alles opgeruimd en netjes achter.

Wat doe je met de boomstronk?

Wil je de hele boom laten verwijderen, inclusief de boomstronk? Bij (BB)bomen zetten we onze speciale frees in actie om het hout fijn te versnipperen. Je kunt ervoor kiezen om de houtsnippers te laten liggen als natuurlijke bodembedekker, of we nemen ze meteen voor je mee. Aan jou de keuze!

Van Kosten tot Kalender: Alles over Boomverwijdering

Woon je in Arnhem? Wil je weten wat het kost om een boom te kappen? Dat hangt af van diverse factoren zoals de locatie van de boom in je tuin. We kunnen ervoor kiezen de boom in één keer te vellen of hem stapsgewijs te verwijderen. Soms is een kraan of hoogwerker nodig voor de klus. Door beeldmateriaal mee te sturen met je online offerteaanvraag, kunnen we een snelle prijsopgave geven.

Wat de timing betreft, bomen kunnen het hele jaar door gekapt worden, behalve tijdens het broedseizoen van 15 maart tot en met 15 juli. In deze periode vereist de Flora- en faunawet een zorgvuldige inventarisatie om te zorgen dat er geen dieren verstoord worden. (BB)bomen is gecertificeerd om deze inventarisatie uit te voeren en we beschikken over de vereiste kennis om met passende maatregelen bomen te snoeien en rooien.

Vraag een offerte aan

    Eventuele foto`s of bijlage (maximaal 5 MB per bestand):


    De CAPTCHA code is captcha

    Voer aub de CAPTCHA code hieronder in en druk op “Verzenden”