Bestrijding Eikenprocessierups

Eikenprocessierups in uw tuin

Wij voorkomen huidirritatie en laten u ongestoord van de zomer genieten. (BB) bomen is een gespecialiseerd in bestrijding van de eikenprocessierups.  Wij beschikken over het juiste materiaal en beschermende kleding om de processierups en de nesten te verwijderen.

 • Gecertificeerd bedrijf
 • Snelle hulp en oplossing van het probleem
 • Milieuvriendelijke verwijdering
 • Bel voor een directe prijsindicatie

Op werkdagen zijn wij telefonisch bereikbaar van 7.00 uur tot 21.00 uur.
Voor direct contact, bel 026 – 301 00 12 of 06 – 506 82 538 of mail naar info@bbbomen.nl.

 

 

Eikenprocessierups-verwijderen-Apeldoorn-Arnhem-Wageningen

Verwijderen (nesten) processierups

Wij verwijderen de eikenprocessierups klimmend maar als de mogelijkheid er is liever met de hoogwerker. Dit is veiliger voor de bestrijders, want de beschermende kleding en het masker is in de hoogwerker op de juiste manier te dragen. Dat is bij klimmen een stuk lastiger.

Het verwijderen van de nesten en/of de eikenprocessierups heeft geen nadelige gevolgen voor andere insecten. Juist daarom voeren wij deze handeling het meeste uit.

Meer weten over het eikenprocessieseizoen?

Vanaf begin april is de rups actief. Lees verder >>

 

Prijs bestrijding eikenprocessierups

De prijs is afhankelijk van de hoogte, het aantal nesten en de bereikbaarheid van de boom. Bel direct, we kunnen telefonisch een prijsindicatie afgeven.

 

bestrijding processierups op school in Arnhem

Bestrijding van de processierups op een school in Arnhem.

Al klimmend verwijdert de boomspecialist de nesten en de processierups uit een eikenboom op een schoolplein. Zodat buiten spelen mogelijk blijft.

 

Uitvoering door een gecertificeerd bedrijf.

Schakel ons in. Wij helpen u er professioneel van af.

  Eventuele foto`s of bijlage:

   

  • (BB)bomen is een gespecialiseerd boomverzorgingsbedrijf. Wij werken met nieuwe elektrische accuzagen om overlast voor u en uw omgeving tot een minimum te beperken. Uiteraard houden wij rekening met de broedende vogels in het voorjaar.
  • Alle medewerkers van (BB) Bomen houden zich aan de huidige beperkingen en regels rondom Covid19. Onze diensten vinden zich buiten in de openlucht plaats, hierdoor hoeven wij niet met u in contact of in uw nabijheid te komen.

  Preventief weghalen

  Op locaties waar de overlast van de eikenprocessierups echt zeer onwenselijk is behandelt (BB) bomen de bomen preventief. Hierbij moet u bijvoorbeeld denken aan schoolpleinen en kinderdagverblijven. Dit gebeurt door de bomen in te spuiten met een bacterie. Wanneer te starten met het preventief bestrijden?