Boomstronk verwijderen

Boomstronken verwijderen kan snel gebeurd zijn.

Voor een gemiddelde boom kost dit met een stobbenfrees ongeveer een uur werk. De houtsnippers die ontstaan, de zogenaamde freespulp, kan (BB)bomen voor u afvoeren. Nieuwe grond met beplanting of bestrating kan daarna direct worden aangebracht.

De freespulp (houtsnippers) kan verspreid worden in de borders. Daar zal het, eenmaal verteerd, als voeding voor de planten dienen. U kunt er ook voor kiezen om de freespulp te laten liggen.

boomstronk verwijderen kosten BB Bomen

 

Over de stobbenfrees

Deze machine maalt de stronk (ook wel stobbe genoemd) en boomwortels fijn tot op een diepte van maximaal 50 cm. De stobbenfrees werkt efficiënt omdat er weinig schade rondom de stronk ontstaat. De machine is slechts 90 cm breed en kan op de meeste locaties  worden ingezet.

(BB)bomen beschikt zelf over een stobbenfrees! De boomstronkenfrees is een zwaar en gevaarlijk apparaat en er is ervaring voor nodig om het apparaat goed te bedienen. Wij zijn getraind in het veilig en doelmatig gebruik van deze machine.

Verlost van uitlopers

Een tot net boven de grond afgezaagde boom krijgt vaak rondom uitlopers. Deze concurreren met de nieuw geplante struiken en beplanting. Wilt u dit voorkomen en niet moeten blijven snoeien, dan is het verwijderen van de stronk onder de grond essentieel.

Begroeiing verwijderen met een stobbenfrees.

De stobbenfrees is ook inzetbaar voor het verwijderen van begroeiing zoals struiken of bamboe. Een minimale doorgang van 90 cm is de enige vereiste.

Wat kost het verwijderen van boomstronken?

Wat de exacte kosten zijn van het verwijderen van een boomstronk uit de tuin, is afhankelijk van de situatie. Denk aan de grote van de stronk, de grote en verspreiding van boomwortels, de bereikbaarheid en het soort boom. Voor een prijsopgave komen wij bij u thuis langs.

Maak vrijblijvend een afspraak.

Stuur een chatbericht, bel voor een afspraak of vul het volledige offerte formulier om direct een prijsopgave te ontvangen.

Voor grotere projecten, met meerdere stronken, kan de keuze gemaakt worden om een stobbenfrees aan te laten drijven door een tractor of een mobiele kraan/graafmachine in te zetten.

Vraag een offerte aan

    Eventuele foto`s of bijlage:    De CAPTCHA code is captcha

    Voer aub de CAPTCHA code hieronder in en druk op “Verzenden”