Boomstronk verwijderen

Boomstronk Verwijderen: Snel en Efficiënt

Binnen een uur kan een boomstronk worden verwijderd dankzij onze stobbenfrees. Wat overblijft zijn houtsnippers, ook wel ‘freespulp’ genoemd. Je hebt drie opties om dit natuurlijke bijproduct te gebruiken:

  • (BB)bomen zorgt ervoor dat de freespulp wordt afgevoerd, zodat de plek meteen klaar is voor nieuwe beplanting of voor het aanleggen van bestrating.
  • Je kunt de houtsnippers ook zelf gebruiken en verspreiden in de borders van je tuin. Na verloop van tijd dienen ze als voedingsstof voor de planten.
  • Laat de freespulp liggen; het composteert vanzelf.

 

boomstronk verwijderen kosten BB Bomen

 

Stronken Staan Niet Sterk Tegen Onze Stobbenfrees!

Deze machine maalt de stronk (ook wel stobbe genoemd) en boomwortels fijn tot op een diepte van maximaal 50 cm. De stobbenfrees werkt efficiënt omdat er weinig schade rondom de stronk ontstaat. De machine is slechts 90 cm breed en kan op de meeste locaties  worden ingezet.

(BB)bomen beschikt zelf over een stobbenfrees! De boomstronkenfrees is een zwaar en gevaarlijk apparaat en er is ervaring voor nodig om het apparaat goed te bedienen. Wij zijn getraind in het veilig en doelmatig gebruik van deze machine.

Verlost van Uitlopers

Een tot net boven de grond afgezaagde boom krijgt vaak rondom uitlopers. Deze concurreren met de nieuw geplante struiken en beplanting. Wil je dit voorkomen en niet moeten blijven snoeien, dan is het verwijderen van de stronk onder de grond essentieel.

Begroeiing Verwijderen met een Stobbenfrees.

De stobbenfrees is ook inzetbaar voor het verwijderen van begroeiing zoals struiken of bamboe. Een minimale doorgang van 90 cm is de enige vereiste.

Wat Kost het Verwijderen van Boomstronken?

Wat de exacte kosten zijn van het verwijderen van een boomstronk uit de tuin, is afhankelijk van de situatie. Denk aan de grote van de stronk, de grote en verspreiding van boomwortels, de bereikbaarheid en het soort boom.

Bel voor een afspraak of vul het volledige offerte formulier om direct een prijsopgave te ontvangen.

Voor grotere projecten, met meerdere stronken, gebruiken wij een tractor of een mobiele kraan/graafmachine om een stobbenfrees aan te laten drijven.

Vraag een offerte aan

    Eventuele foto`s of bijlage (maximaal 5 MB per bestand):


    De CAPTCHA code is captcha

    Voer aub de CAPTCHA code hieronder in en druk op “Verzenden”