Afgescheurde boomtak door sneeuw

Boomschade, zoals een afgeknapte boomtak. Het kan de oprit versperren of gevaarlijk boven je huis of hekwerk hangen. Bij boomschade door sneeuw. Neem telefonisch contact op of mail ons. Er is altijd een oplossing.

Wanneer één of enkele takken van een boom door het gewicht van sneeuw zijn afgebroken, kan dit in de meeste gevallen door een extra snoeibeurt weer worden opgeknapt.

Overleg met een bomenspecialist

Bomenspecialist BB bomen denkt graag met u mee. Zodat de gevaarlijke of vervelende situatie snel verdwijnt. Alle boomverzorgers van (BB)bomen zijn European Tree Workers, uw garantie voor specialistische kennis. Ook voor een lastig te bereiken locatie beschikt (BB)bomen over het juiste gereedschap en materiaal, voor de werkzaamheden.

Beschadigde bomen door sneeuw

Vooral een ceder, dennenboom of een spar is gevoelig voor het afscheuren van takken door veel sneeuwval. De sneeuw blijft namelijk aan de dennen hangen en de tak bezwijkt vervolgens onder het gewicht. Is dit in uw tuin het geval? Wij hebben ervaring met werken in de sneeuw.

boomschade door sneeuw  Bomenspecialist voor boomschade door sneeuw

Wat te doen bij boomschade door sneeuw?

Vraag een offerte aan of bel voor deskundig advies. Wij kunnen dan de ernst van de situatie inschatten, nemen contact op en komen met een oplossing.

 

Vraag een offerte aan

  Eventuele foto`s of bijlage (maximaal 5 MB per bestand):


  De CAPTCHA code is captcha

  Voer aub de CAPTCHA code hieronder in en druk op “Verzenden”

  Voor een deskundig advies.

  Bel met Berend Boers op
  026-3010012 of mail naar info@bbbomen.nl.

  Berend Boers - Vakkundig boomadviseur