Omgewaaide bomen of losse takken door de storm?

Het heeft behoorlijk gewaaid in Nederland. Is in jouw tuin een boom omgevallen of zijn er loshangende takken aan bomen die gevaarlijk dreigen te worden. Schakel ons in voor boomonderzoek, deskundig advies en/of helpen bij het opruimen en verwijderen.


Steeds vaker zien we in Nederland korte maar heftige buien voorbij trekken die een spoor van vernieling achter laten. Met name bomen en struiken zijn niet altijd bestand tegen het geweld van de heftige wind en regen.

Wie te bellen bij een omgewaaide boom?

Stond de omgevallen boom in uw eigen tuin dan bent u zelf verantwoordelijk voor het opruimen van de boom.  Stond de omgewaaide boom echter in de openbare ruimte dan belt u de plantsoenendienst of de servicebalie van uw gemeente.

Omgevallen bomen opruimen

Wanneer er een boom is omgevallen door storm, dan kunnen wij je van dienst zijn bij het opruimen en verwijderen van deze boom. Uiteraard beschikken wij over de juiste gereedschappen om deze werkzaamheden professioneel voor je te kunnen uitvoeren. Wat doen wij?

  • de boom in stukken zagen
  • verwijderen en wegfrezen van stobben
  • afvoeren van al het afvalhout

We beginnen met inventariseren van de situatie. Daarna ontvang je een passend voorstel. Bij akkoord kunnen we direct aan de slag gaan.

Verwijderen omgewaaide boom na zomerstorm in Leersum

Omgewaaide boom op huis bomen snoeien Deurne Boomwerkzaamheden met hoogwerker

Verwijderen van loshangende takken

Als takken los komen te hangen kan dit een bedreiging zijn voor de mens of een gebouw. Er ontstaan onveilige situaties. Wij kunnen de loshangende takken snoeien.
Wanneer wij daarbij zien dat de boom door de storm zo ernstig beschadigd is dat deze niet levensvatbaar meer is dan gaan wij hierover met je in gesprek.

 

Boominspectie tijdens of na een storm

Ook al is de harde wind en regen gaan liggen. Er kunnen twijfels zijn over de status van een boom. Wij komen vrijblijvend langs voor boomonderzoek om de boom te inspecteren.

 

Voor een deskundig advies.

Bel met Berend Boers op 026-3010012 of mail naar info@bbbomen.nl.

Berend Boers - Vakkundig Boomadviseur